Menu Zavřeno

IS QML – Pozoruhodný produkt 2021

Informační systém QML získal začátkem prosince ocenění Pozoruhodný produkt 2021, jež uděluje vydavatel stránek BusinessIT. V kategorii Informační systémy se tak zařadil mezi pozoruhodné produkty, které inovativně řeší určitý problém či poskytují zajímavé inovativní funkce. Ve všech případech se jedná o produkty s potenciálem pomoci organizacím posunout se vpřed. 

Kompletní seznam pozoruhodných produktů je k dispozici na webových stránkách vydavatele . Hodnocení QML sdílíme níže. 

QML

QML je webový informační systém pro podporu vzdáleného řízení malých a středních podniků. Díky plně online režimu mají uživatelé potřebné informace po ruce, ať se právě nacházejí kdekoliv. Propojením s ostatními systémy a souborovými uložišti je v rámci QML vytvořeno jedno místo pro sdílení informací. Data však mohou putovat i z QML do jiných systémů, takže například účetní může v klidu fakturovat po nocích, bez potřeby připojení skrz VPN do účetnictví. Obchodníkovi QML umožňuje prohlédnout si z domova podklady pro schůzku a zkontrolovat, co bylo projednáno minule. Informace zadává přímo z terénu a kdykoliv má přehled o provedených pracích a stavu zakázky. A všechny potřebné smlouvy a objednávky? Najde či vystaví také tam. Manažeři řídí své týmy prostřednictvím úkolů. Když není někomu něco jasné, prodiskutují to v chatu. A také generální ředitel může přes QML schválit jakýkoli dokument odkudkoli.

Význačné vlastnosti produktu

Systém QML nabízí řadu základních modulů a prostřednictvím XML jej lze napojit na externí systémy, například na účetnictví. Zajišťuje tak komplexní online přístup k podnikovému ERP, CRM, personálnímu a docházkovému systému. Všechna data jsou po ruce okamžitě a odkudkoliv. Stačí mít zařízení s připojením na internet a webový prohlížeč. Produkt nabízí i velmi intuitivní ovládání.

machine-learning
Informační systém QML se vyznačuje především #rychlou implementací. #bleskovou podporou. #snadným ovládáním. #přehledností. #komplexností. #modularitou.