Menu Zavřeno

Nový design detailů a souvisejících záznamů

Vážení uživatelé IS QML,

dlouho jsme přemýšleli jak detaily nejrůznějších záznamů zobrazit v líbivějším a modernějším kabátku. Nakonec naši vývojáři dotáhli původní myšlenku k dokonalosti a my vám teď s nadšením můžeme představit výsledek několika měsíční práce, který ale stojí za to. 

Nový design detailů postupně implementujeme napříč všemi moduly a bude to ještě kus mravenčí práce, ale již nyní se můžete pokochat třeba v modulu Kontakty, Organizace nebo Zakázky. 

Veškeré informace, které byly obsaženy v záložkách tam zůstaly, jak jste byli zvyklí. Samotné záložky se však zbarvily a přesunuly se do horní části obrazovky. Díky tomu je teď naleznete pokaždé na stejném místě. Data vložená v záložkách se i nadále chovají stejně. Směle klikejte, doplňujte, upravujte. 

Poznámka, informace o stáří záznamu, posledních úpravách a tlačítko Uložit dostali vlastní box a trvalé umístění pod datovou částí záložky. 

Naší pozornosti neunikly ani Související záznamy. Menu je nově ukotveno v pravé části obrazovky. I zde má aktivní položka zbarveno ouško. Pro lepší orientaci jsme zabavili všechny související záznamy, které už nějaká data uchovávají. Stačí kliknout a rázem můžete komentovat či ukládat související soubory, které je možno třídit do složek. Nabídka Souvisejících záznamů zůstala stejná. Rozdejte úkoly, inspirujte ostatní, zdůrazněte vazby a evidujte jednání. A pokud vám na obrazovce překáží, jednoduše je křížkem zavřete.

Související informace budou přehledně na jednom místě a přeci dohledatelné také v přehledech, kam patří (platí pro Úkoly, Podněty a Jednání.) 

Každý umíme být občas zbrklý a provedeme úpravu, kterou jsme vlastně vůbec nechtěli. V IS QML to naštěstí nevadí. Pamatuje si spoustu informací včetně těch, které jsme nahradili jinými. 

Jak jsme zjistili, našim nejupravovanějším záznamem jsou kontaktní údaje společnosti Q – COM :-). Co je to u vás? 

Ještě na jednu novinku se můžete těšit. Již brzy se do nového designu převlékne i úvodní přihlašovací okno. 

machine-learning
Informační systém QML se vyznačuje především #rychlou implementací. #bleskovou podporou. #snadným ovládáním. #přehledností. #komplexností. #modularitou.