Menu Zavřeno

Evidence a správa vozidla

Evidence vozidla ví vše od základních technických údajů, přes výbavu až po termíny STK a servisů. Nebo i to, na kolik vás vyjde provoz vozidla.

Nové vozidlo

Nové vozidlo lze přidat různými způsoby, přičemž ten základní se nachází v menu modulu pod volbou Přidat. Okno nového vozidla nabízí prostor pro základní informace, technickou specifikaci a výbavu vozidla.

Nezapomeňte vozidlo zatřídit do správné kategorie (například osobní, užitkové, nákladní). Oceníte to pak v přehledech při filtrování. 

Detail vozidla

V detailu vozidla přidáte další údaje, které souvisí s provozem vozidla.

Jedná se zejména o servisní záznamy a termíny plánovaných servisních zásahů, data o tankování (s možností importu dat), počet najetých kilometrů, komu kdy bylo vozidlo přiděleno, jakých dopravních nehod se účastnilo, fotografie vozidla, související dokumenty a další.

QML_vozidla_dokumenty

Generování dokumentů

Detail vozidla rovněž nabízí generování PDF souborů. 

Předávací protokol (záložka Přidělení), velmi aktuální potvrzení o užívání vozidla pro zahraniční cesty nebo vyčíslení soukromých jízd pro mzdové účely (záložka Kilometry) se vám může hodit… 

Přehled vozidel

Stěžejním prvkem každého modulu IS QML jsou přehledy. 

Přehled vozidel nabízí základní informace o vozidle jako je platnost STK, datum zařazení/vyřazení, stav tachometru, najeté kilometry, na kolik vás vyšlo servisování vozidla či kolik litrů pohonných hmot jste tankovali. 

To vše doplněno rozsáhlými možnostmi filtrování.

Kategorie

Dejte si tu práci a na přehledu vozidel roztřiďte auta do kategorií (ty si vytvoříte v modulu Vozidla – Kategorie). Jaké skupiny zvolíte, je jen na vás. Možnosti jsou nepřeberné.

Výhodou je, že pak můžete podle těchto kategorií filtrovat vozidla. A funguje to i na ostatních přehledech (Servisní kniha, Tankování, Pneumatiky) a na Portálu

machine-learning
Informační systém QML se vyznačuje především snadným ovládáním a rychlou implementací.